27 آذر 1401

سرقت کیف حاوی کارت بانکی

دسته بندی : کیفری | سرقت
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

کیف پولمو دزدیدن کارت بانکیمم توش بود دیشب نزدیکه ۴ صبح ازکارتم موجودی گرفتن کد رهگیریشم هست .نمیدونم الان باید چیکار کنم،برم شکایت کنم یا به بانک بگم؟واینکه میشه از روی کد رهگیریش معلوم بشه کجا کارت کشیده؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ کاربر محترم؛ در اینخصوص با مراجعه به بانک عامل، سریعاً کارت بانکی مسروقه را ابطال و کارت جدیدی دریافت نمایید،، در خصوص ردیابی محل اسنفاده از کارت نیز می توانید با اخذ پرینت از بانک مربوطه استعلام نمایید تا محل مذکور کاملا مشخص گردد.. مؤید باشـید..