04 آبان 1400

رابط نامشروع دختر و پسر و چگونگی احضار

دسته بندی : کیفری | رابطه نامشروع
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید ببخشید من با دختری دوست بودم الان ی شماره زنگ زده گفته اطلاعاتم مگ برا شکایت اول احضاریه نمیفرستن واقعا طرف اطلاعاته یا خیر

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم بدون احضاریه فقط در مواردی مامور کلانتری میتواند شما را بخواهد و شما میتوانید نام مامور را با شماره کلانتری استعلام و سپس مراجعه نمایید حتما نام وی و درجه وی را بخواهید و شماره محل خدمت وی را بخواهید بعد از استعلام میتوانید حضور داشته باشید