27 آذر 1401

ایا بنا سال ۷۲ احداثی در زمین کشاورزی که جدیدا باسازی کردم شامل تخریب میشه

دسته بندی : کاربری جنگل و اراضی | نزع اشجار
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

ایا بنا سال ۷۲ احداثی در زمین کشاورزی که جدیدا باسازی کردم شمال تخریب میشه.؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ کاربر محترم؛ اساسا تغییر کاربری اراضی کشاورزی به مسکونی بدون اَخذ مجوز ممـنوع است و در صورت ساخت بدون مجـوز، حکم تخریب صادر می گردد و اصـولا ارتباطی به زمان ساخت ندارد.. مؤید باشـید.