27 آذر 1401

صدور قرار منع تعقیب و امکان طرح مجدد دعوی

دسته بندی : جرایم سایبری | تحصیل مال از طریق نامشروع
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

بنده۲.۵ ماه پیش پروتیین شیر پگاه 1600000تومان از سایتbehnampowder.ir خریداری کردم،ارسال نشد،بعد شکایت کردم پرونده رفت پلیس فتا که از اونجا با خودش و پدر مادرش تماس گرفتن بهش گفتن پول من رو پس بده،متهم قبول کرد ولی ارسال نکرد،بعد پرونده رفت دادسرا اول قاضی دستور داد اسمشو گذاشتن تو لیست متهما،الان برام رای اومده به استناد چند ماده معامله ممنوع نبوده و تبلیغ متغلبانه هم نبوده و مشمول ماده ۹ قانون تجارت نیست وقرارمنع تعقیب متهم صادر شده،ازکیفری خارج و باید حقوقی پیگیری بشه،
می خواستم بدونم چطور می توانم دوباره کیفری کنم ویا پولمو پس بگیرم،۱۰روز به من مهلت اعتراض دادن

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ کاربر محترم؛ در صورت صـدور قرار منع تعقیب، شاکی میتواند ظرف ده روز به قرارمنع تعقیب صادره، اعتراض نماید تا اعتراض در دادگاه کیفری دو مطرح و نسبت به آن اظهارنظر گردد. در صورت قطعی بودن قـرار منـع تعقیب صادره، با دلیل و مدرک جدید، برای یکبار دیگـر با دستور دادستانی، امکان پیگیری کیفری متهم وجود دارد،، در صورت نیاز می توانید از طریق مشاوره تلفنی، راهنمایی کامل را دریافت نمایید..