27 آذر 1401

متن دفاعیات در اعتراض به قرار منع تعقیب

دسته بندی : جرایم سایبری | تحصیل مال از طریق نامشروع
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

پیرو سوال دیروز که آقای صادقی پاسخگو بودن چون امکان ارسال رای در سایت نیست،خلاصه می نویسم:صرف نظر ازصحت ادعای شاکی عمل خریدوفروش ممنوع نبوده تنها مبیع داده نشده باید دادخواست حقوقی بدهد،شاکی بدون بررسی ودقت اقدام به واریز کرده،مشمول ماده ۳۹قانون تجارت الکترونیک نیست،نحوه تبلیغات متقلبانه و گسترده نبوده،نظربه فقدان وصف کیفری واصل برائت مستندا به ماده ۲۶۵قانون ایین دادرسی کیفری قرار منع تعقیب صادر شد .
حالا من چندتا دلیل کامل نوشتم که می خوام بدم مشاور حقوقی که شکایتمو نوشت تایپش بکنه بدم داسرا خلاصه میگم
۱-درسایت عبارت دروغ از قبیل حراج،پشتیبانی،تایید بهداشت،ضمانت اصالت،نمایندگی،واردکننده...نوشته شده
۲-سایت دارای درگاه پرداخت جعلی به اسم وب کاران ایمن بوده وidpay.ir بوده که باید نام سایت متهم قرار می گرفته
۳-عکس ۳ محصول دیگر نیز در سایت برای فروش قرار داده شده
۴-ادرس جعلی انباروشرکت
۵-دارای اینستاگرام تلگرام واتس آپ،میباشد و تبلیغات دراینستا انجام داده
۶--مطالب علمی ورزشی در سایت
۷-شاکی پس از تماس با متهم،مبنی بر تبلیغات کذب گسترده واطمینان از ارسال کالااقدام به پرداخت وجه کرده.
پس از یک ماه افسر پلیس فتا با متهم وپدرو مادرش تماس داشته که پذیرفت مبلغ را برگرداند ولی نداد
حالا می خوام نظر شما رو بدونم که کاری که می خوام بکنم درست است یا باید راه دیگه ای برم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ کاربر محترم؛ متن دفاعیات شما در اعنرااض به قرار منع تعقیب دادسرا، بستگی به مدارک و محتویات مندرج در پرونده دارد که اینجانب از محتویات پرونده و دلایل و مدارک ابرازی شما و نحوه توسل به ابزار و وسایل متقلبانه در ارتکاب جرم و یا اصالت مستندات ابرازی توسط متهم، بی اطلاع هستم و اصـولا اظهارنظر قطعی در اینخصوص بدون بررسی دقیق مدارک و مستندات اعلامی شما، میسر و ممکن نمی باشد.. در حالت کلی؛ موضـوع مطروحه نیاز به بررسی بیشتر جهت اظهارنظر قطعی دارد که در این مقـوله کوتاه نمی گنجد.. مؤید باشـید..