27 آذر 1401

قرار منع تعقیب و طرح شکایت مجدد

دسته بندی : کیفری | جرایم حفظ کاربری اراضی زراعی
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام فردی از بنده شکایت کیفری با عنوان حق ارتفاق و ممانعت از حق کرد که دادگاه رای به منع تعقیب داد . اعتراض هم کرد که دادگاه تجدید نظر رای را تایید کرد .
مجددا بعد از چند ماه شکایت حقوقی با وکیلی جدیدی نمود که دوباره دادگاه رای به نفع من داد .
حال برای سومین بار شکایت کرده با همان عنوان سوال بنده این است مگر چند بار می شود شکایت کرد ؟
از بابت مزاحمتی که ایجاد میکند میتوانم شکایت کنم ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ کاربر محترم؛ در شکایات کیفری پس از صدور قرار منع تعقیب و قطعیت آن، در صورت وجود دلیل جدید، صـرفا برای یکبار دیگـر با دستور دادستانی امکان طرح شکایت به همان عنـوان وجود دارد، ولی طرح شکایات مجدد تحت یک عنوان دعوی، بلحاظ مشمول امر مختومه شدن موضـوع،، دیگـر امکان پذیر نمی باشد.. مؤید باشید..