13 آبان 1400

انتشار فیلم و انتساب به اشخاص

دسته بندی : کیفری | نشر اکاذیب
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام . من پسری 23 ساله هستم و مدتی است که متوجه شده ام یک نفر یا عده ای که نمیدانم یک فیلم منافی عفت برای بنده ساخته اند و برای دوستان و رفقای بنده فرستاده اند با قصد تا معلومی . من خودم آن فیلم را ندیده ام ولی شنیده ام که خیلی شبیه من است و به من نسبت میدهند . بنده چه اقدامی میتوانم انجام بدهم. البته ابتدا میخواهم خودم بفهمم کار چه کسی است و ماجرا را کامل بفهمم بعد اقدام کنم .

پاسخ کارشناس حقوقی :
ورود و ثبت نام

ثبت نام در وکیل وند به منزله قبولی کلیه قوانین وبسایت می باشد.

برای مشاهده پاسخ ابتدا روی دکمه کلیک کنید

بااحترام کاربر محترم شما میتوانید از شخصی که اقدام به درست کردن این فیلم اقدام نموده و تمام کسانی که این فیلم را انتشار داداند شکایت کیفری انجام دهید طبق مواد جرایم رایانه ای موارد ۱۵ به بعد