27 آذر 1401

مزاحمت از طریق اس ام اس

دسته بندی : کیفری | مزاحمت
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام بنده ازمورخ ۹۹/۸/۳ تا کنون مزاحم تلفنی داشتم از طریق اس ام اس ولیکن خط خاموش بوده وبعد از شکایت وحکم قاضی واستعلام از مخابرات مالک خط مشخص شده ورای به محکوم شدن به مبلغ ۱۵ میلیون شده ولی الان متهم پرونده از طریق پلیس فتا استان دیگری نامه ای گرفته که خط خاموش بوده وهیچ گونه زنگ واس ام اس از خط مذکور ارسال نشده به نظر جنابعالی راه حل این موضوع چیست؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ کاربر محترم؛ در صورتیکه حکم صادره قطعی شده باشد، نامه فوق تأثیـری در محکومیت صادره ندارد، ولی چنانچه رأی صادره در مرحله بدوی بوده و محکوم علیه به استناد نامه مأخوذه، قصد اعتراض به حکم صادره را داشته باشد موضوع قابل بررسی بوده و بایستی زمان و تاریخ دقیق خاموشی گوشی تلفن استعلام گردد.. مؤید باشید..