27 آذر 1401

دادخواست ابطال سند و پروانه حفر چاه

دسته بندی : حقوقی | ابطال مبایعه نامه (مالی غیر منقول)
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام،سال،67 مرحوم پدرم، سهم زمین کشاورزی بنده را جدا کرد،.وبنده نیز با اجازه پدرم، درخواست چاه از امور آب نمودم، ومجوز حفر به اسم پدرم گرفتم، پدرم قبل از حفر چاه، سند عادی که امضاء 16 نفر از اهالی روستا را نیز در سند موجود و در سند قید گردید، که هیچکدام از برادر و خواهر حق هیچگونه دخالت و سهم ازچاه مذکور ندارند، و کلیه مخارج را بنده کردم، کلیه وارث رضایت ثبتی برای انتقال پروانه بهربردای داداند، 3 نفر مخالفت کردند، که ناگزیر دادخواست الزام به سند به دادگاه نمودم، و دادگاه پس از 6 سال تحقیق، رای به الزام به سند صادر کردند، اما 3 نفر مخالف کردند که مجدد شکایت اینجانب بعنوان ابطال سند ،منو پدر کرداند، وپدرم غیر از سند عادی، وکالت تحقیر پام نیز، به من داداند. حال بخاطر جلوگیری از هر گونه نزاع و بیش از 10 میلیون هزینه، اینجانب طی این سی سال، جواب بدهید.؟
بسیار ممنونم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ کاربر محترم؛ با عنایت به توضیحات جنابعالی؛ در حالت کلی؛ با صـدور حکم به الزام به تنطیم سـند رسمی توسط دادگاه به نفـع شما، ادعای خواندگان بطرفیت شما، علی القاعده باید مردود گردد،، هر چند که اظهارنظر قطعی در اینخصوص نیز بستکی به ملاحظه و بررسی اوراق و مستندات شما و طرفین دارد.. در صورت تمايل به بررسی بیشتر و راهنمايي کاملتر از مشاوره تلفني استفاده نمایید..