20 آبان 1400

جهت تخلیه ملک توسط موجرنسبت به اتمام قرارداد چه دفاعی کنم

دسته بندی : حقوقی | موجر ومستاجر
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام ، من مساجرم ، در اول تیر ۱۴۰۰ قراردادم تمام شد ، موجر تقاضای دو برابری اجاره را کرد و من گفتم طبق مصوبه کرونا اضافه میکنم ( ۲۵ درصد ) وحتی گفتم پول رهن مرا بدهد من تخلیه میکنم ، چون موجر این مبلغ را نداشت به شورای حل اختلافی که به محل ملک هم مربوط نبود شکایت کرد و در دستور تخلیه به علت موافق نبودن من با اضافه کردن بر طبق کرونا ، دستور را گرفت ، چون باید مبلغ ودیعه را به حساب دادگستری میریخت و نداشت حالا به عناوین اینکه طبق قولنامه باید روزی ۳۰۰ هزار تومان خسارت خالی نکردن ملک ، وچون وکیل گرفته ، حق الوکاله وکیل و هزینه دادرسی را از مبلغ ودیعه من بردارد . خواهشمند است راهنمایی بفرمایید

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام باید در شورای حل اختلاف عنوان مینمودید با تخلیه مشکل ندارید ولی موجر باید مبلغ را پرداخت تا اپارتمان را تخلیه نمایم در غیر اینصورت به شما خسارت تاخیر تعلق نخواهد گرفت حال شما میتوانید شکایتی مبنی بر مطالبه ودیعه نسبت به اتمام قرارداد تنظیم نمایید تا بتوانید عدم پرداخت به موقع موجر را اثبات نمایید یا از همان پرونده و عدم پرداخت به موقع به صندوق دادگستری را جهت دفاع به دادگاه ارائه دهید