20 آبان 1400

اتهام خیانت در امانت

دسته بندی : کیفری | خیانت در امانت
مینا مرادی ساکی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

درخصوص اتهام حیدر احمدی فعلا برقرار کفالت آزادداءربر خیانت درامانت موضوع شکایت ایرج اکبری پرونده درمسیر تحقیقات قرار گرفت نظر در محتویات پرونده وباعنایت دلایل حاصله بدین شرح شکایت شاکی2 گزارش ظابتین3 شهادت شهود4 سایر بر پرونده لذابزه انتسابی محرز بوده باتوجه به انطباق موضوح مانحن فیه یا مواد قانون همچنین مستند به ماده 265 قانون آیین دادرسی کیفری منصوب 1392 بااصلاحات بعد قرار جلب به دادرسی متهم صادر اعلام می‌گردد دفتر مقرر است پرونده برگ شماری در اجرای ماده92 قانون اخیر الذکر امروز به نظر دادستان محترم برسد درصورت موافقت پس تنظیم کیفرخواست به مرجع صالح ارسال گردد میگم این چیه برام اومده برم دادگاه جواب میدن حکم بازداشت دادن ممنون میشم. توضیح بدین

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام،از شما به اتهام خیانت در امانت شکایت شده و براتون کیفرخواست هم صادر شده و پرونده رو میفرستن دادگاه براتون ابلاغیه میاد که برید جلسه دادگاه و از خودتون در مورد اتهام دفاع کنید،در صورت نیاز از تماس تلفنی بهره مند شوید.