23 آبان 1400

دیه اناث در قتل عمدی

دسته بندی : کیفری | قتل عمد وغیرعمد
حامد محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام مادر من تو آتش سوزی عمدی فوت شدن، آیا دیه کامل تعلق میگیره یا نه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام به استناد ماده 550 قانون مجازات اسلامی ، دیه قتل زن نصف دیه مرد است ، به منظور جبران دیه زن تا سقف دیه کامل ، نصف دیه توسط قاتل پرداخت می شود و مابقی آن توسط صندوق تامین خسارت بدنی چرداخت می شود البته ، سوال اینگونه طرح شده که مراحل رسیدگی و تحقیق در دادسرا کامل شده و دادنامه مبنی بر قتل عمد هم صادر شده است