25 آبان 1400

تخلیه ید مستاجر با توجه به بخشنامه ستاد کرونا

دسته بندی : حقوقی | تخلیه
مینا مرادی ساکی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من ملک ای را با وکالت سال قبل از مادرم خریدم ملک تحت اجاره شخصی هست امسال بنده به ملک نیاز دارم مستاجر از تخلیه ملک خودداری میکند با توجه به مصوبه کرونا آیا امکان تخلیه قانونی وجود دارد؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام کاربر گرامی با توجه به بخشنامه ستاد کرونا در صورتی که شما تنها دارنده همین ملک بوده باشید و بخواهید در آن ساکن شوید می‌توانید تخلیه مستاجر را بخواهید.