28 آذر 1401

ویزای دانشجویی جهت تحصیل در اروپا

دسته بندی : مهاجرتی | تحصیلی
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام. اگر‌ ویزای دانشجویی بگیریم و برای تحصیل به اروپا بریم(فرانسه) میتونیم دارائیمون رو هم ببریم بعد ۶ ماه یا اصلا شدنی نیست؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ کاربر محترم؛ شما می توانید تمام سرمایه خود را به همراه بیرید، فقط زمان ورود باید به افسر مرزی اطلاع دهید که بیش از 10.000 دلار به همراه دارید؛ اگر این مورد را ذکر نکنید، جریمه شده و وجوه شما ضبط می شود.. اصـولا افرادی که قصد تحصیل در اروپا را دارند، بایستی تمکن مالی مورد نیاز برای این روش مهاجرتی را ارائه دهند. این مورد با توجه به مقطع تحصیلی افراد و همچنین محل زندگی متفاوت خواهد بود. برای درخواست ارائه تمکن مالی پس از پذیرش تحصیلی با شما تماس گرفته می شود. پس از تماس به مدت 30 روز فرد متقاضی زمان ارسال مدارک را دارد.. مؤید باشید..