26 آبان 1400

استرداد لاشه سفته بعد از واریز

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه سفته
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام

ببخشید من به داداشم ۷ تومن سفته داده بودم یه بار از دستم شکایت کرد پولشو دادم فیش واریزی دارم به حسابش زدم مامان و بابامم شاهد هستن اما نرفتم سفته رو بگیرم باز دیروز دوباره شکایت کرده بابت سفته چیکار باید بکنم

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم باتوجه به شهادت شهود و نیز فیش واریزی میتوانید با ارائهمدارک و حضور شهود در دادگاه پرداخت دین خود را اثبات نمایید