27 آبان 1400

تجاوز به عنف و مطالبه مهرالمثل و ارش

دسته بندی : کیفری | تجاوز به عنف
مینا مرادی ساکی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر.خانمی که سنشون۲۱ سالشه در اثر رابطه غیرمستقیم حامله شدن و مرد مخاطب هم بعد گذشت دو هفته رابطرو تموم کردن.الان خانم متوجه شده دوماهه حاملس. ایا امکان شکایت هست؟شکایت میخان بکنن اما قصدشون این نیست که طرف بیاد عقدش کنه.امکانش هست بشه شکایت کرد؟چون ب نحوی زوری بوده و تمام اشتباه از سمت اقاس.در ضمن دختر خانم هنوز باکره هستند اما بعدسقط اسیب می بینن. ممنون میشم مارم راهنمایی کنین

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام کاربر گرامی درصورتیکه ارتباط به صورت تجاوز باشد ایشان می‌توانند شکواییه‌ تحت عنوان تجاوز به عنف شکایت کنند و همچنین در صورت اثبات تجاوز مطالبه مهرالمثل و پرداخت ارش بابت آسیب به پرده بکارت کنند