27 آبان 1400

تامین خواسته و پرداخت خسارت احتمالی

دسته بندی : حقوقی | تامین خواسته
مینا مرادی ساکی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام.بنده تصادف کردم و زیاندیده هستم.مقصر طبق برگه کارشناس رسمی از شورا باید مبلغ ۳۸میلیون ت بابت خسارت و ۱۸میلیون ت بابت افت قیمت پرداخت کند.مقصر به کروکی اعتراض داشته و درخواست کروکی فرضی کرده که با نظر کارشناس کروکی فرضی هم رد شد.شورا به دلیل خسارت و افت خودرو مجموعا ۵۶ میلیون و سقف ۳۰میلیون ت بیمه ثالث راننده مقصر،بنده را به دفتر خدمات قضایی ارجاع و بنده درخواست مطالبه خسارت و هزینه های دادرسی و دادخواست را ثبت کردم.الان باید منتظر پیامک مبنی بر تاریخ دادگاه باشم.میخاستم ببینم میتونم درخواست تامین خواسته بدم که حساب های طرف مقابل فورا مسدود بشن تا موعد دادگاه و اینکه هزینش چقدر میشه و چیکار باید کنم ؟ضمن اینکه خودرو مقصر تقریبا ۳۰۰میلیون ت قیمت و بنام خودش هم هست اصلا نیازی به تامین خواسته هست یا نه؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام کاربر گرامی شما میتوانید درخواست تامین خواسته ارائه دهید منتها میزان پنج درصد تا ده درصد مبلغ ۵۶میلیون را می بایست بعنوان خسارت احتمالی به حساب دادگستری واریز نمایید تا با درخواست شما موافقت شود.بادرخواست تامین خواسته میتوانید از انتقال احتمالی اموال توسط خوانده جلوگیری نمایید و مبلغ خسارت را پس از صدور حکم از تامین برداشت نمایید.