30 آبان 1400

آیا ارائه لایحه جهت دفاع از متهم در مرحله صدور کیفرخواست تاثییری بر روند رسیدگی پرونده دارد

دسته بندی : کیفری | سایر دعاوی
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

با سلام
آیا ارائه لایحه جهت دفاع از متهم در مرحله صدور کیفرخواست تاثییری بر روند رسیدگی پرونده دارد یا خیر

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم بهتر است ان را در دادگاه رسیدگی کننده ارائه دهید بعلت اینکه بازپرس تحقیقات و رسیدگی خود را انجام داده است مگر مدرک جدیدی ارائه نمایید