05 آذر 1400

عدم پرداخت پورسانت به کارفرما خیانت در امانت محسوب میشود یا مطالبه وجه

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام ببخشید در یه شرکت حمل و نقل به عنوان راننده مشغول به کار بودم مقداری کرایه از بارهای که حمل میکنیم به شرکت بدهکار هستم مقداری و پس دادم اما یه مقدار بدهکار هستم شرکت چک ضمانت و برگشت زده و بر علیه من هم شکایت کرده و امانت در خیانت به من وارد شده ایا این جرم خیانت در امانت هستش

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم در پاسخ قبلی عنوان شد اگر شما کالایی را از شرکت گرفته باشید تا به مالک برساند و مبلغ خود کالا نزد شما باشد خیانت در امانت میباشد اما اگر کرایه بار دست شما باشد خیر خیانت در امانت نمیباشد.در صورت نیاز میتوانید با تماس تلفنی و توضیحات کاملتر راه حلی جهت مشکل خود را بیابید