06 آذر 1400

مطالبه طلب از طریق حقوقی

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه
حامد جمشیدوند
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام مبلغی از کسی طلب دارم ک مقداری از اون بصورت تهاتر وصول شده بازپرس پرونده بهم گفته برای مابقی طلب باید شکایت حقوقی تنظیم بشه ک از حسابش پول برداشت بشه و ب من داده بشه پول داخل حسابش هست و کل اموالش توسط دادگستری مسدود هست سوال من اینه داخل طرح شکایت باید فقط مبلغی ک طلب دارم رو بنویسم یا کل مبلغ رو و بعد بگم مقداری از اون رو گرفتم و ضمنا وقتی کل اموال اون مسدود هست لازمه درخواست مجدد داده بشه برای مسدود شدن

پاسخ کارشناس حقوقی :
ورود و ثبت نام

ثبت نام در وکیل وند به منزله قبولی کلیه قوانین وبسایت می باشد.

برای مشاهده پاسخ ابتدا روی دکمه کلیک کنید

سلام و درود کاربر محترم فقط مقدار مبلغ باقی مانده از طلب را مطالبه کنید مسدودی حساب از بابت پرونده ای دیگر هست و بعد از رفع مانع در آن پرونده حسابهای مسدود قابل باز شدن است شما دادخواست مطالبه وجه بدهید و تقاضای تامین خواسته نیز انجام دهید موفق‌باشید