09 آذر 1400

انتشار اسرار خصوصي ديگران

دسته بندی : کیفری | هتک حیثیت یا اضرار به دیگری از طریق انتشار صوت یا تصاویر یا فیلم خصوصی یا خانوادگی یا اسرار وی بدون رضایت از طریق سیستم رایانه ای
مینا مرادی ساکی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام بنده به شخصی بدهکار بودم که بهش پرداخت کردم اما قبل از پرداخت جلب گرفته بوده من بی اطلاع بودم و این برگه جلب رو برای تمام مشتریان و پیمانکارانی ک بامن کار میکنن فرستاده و به آبروی من لطمه زده حالا تحت چه عنوانی میتونم ازش شکایت کنم و آیا به نتیجه میرسم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام كاربرگرامي طبق ماده ٧٦٤هر کس به وسیله سامانه های رایانه ای یا مخابراتی صوت یا تصویر یا فیلم خصوصی یا خانوادگی یا اسرار دیگری را بدون رضایت او جز در موارد قانونی منتشر کند یا دسترس دیگران قرار دهد، به نحوی که منجر به ضرر یا عرفاً موجب هتک حیثیت او شود، به حبس از نود و یک روز تا دو یا جزای نقدی از پنج میلیون (۵.۰۰۰.۰۰۰) ریال تا چهل میلیون (۴۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد،شما ميتوانيد با معرفي شهودي كه در اين رابطه داريد از ايشان شكايت نماييد