12 آذر 1400

مطالبه خسارت ناشی از توقیف مال غیر

دسته بندی : حقوقی | مطالبه خسارت
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با عرض سلام من یک خودرو از فردی خریدم � صورت قولنامه‌ای دستی ایشان در حال حاضر شکایت کرده و گفت و به دلیل داشتن سند رسمی و اظهار کرده است که قولنامه صوری میباشد . دادگاه اول به نفع بنده حکم داده است که قولنامه صوری نمیباشد و ایشان اعتراض کرده که دوباره به مرحله تجدید نظر برود نزدیک به شش ماه میباشد که خودرو در توقیف است خودرو ال ۹۰ می باشد آیا پس از رفع توقیف و حکم قطعی بنده می توانم خسارت ضربه دیدن رنگ بر اثر آفتاب و شکل گرفتن لاستیک ها از خواهان که محکوم شده است بگیرم؟ میتوانم اظهار کنم که خودرو به صورت بدون راننده در اختیار یک شرکت بوده .‌و از آن شرکت نامه بگیرم ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ کاربر محترم؛ پس از صدور حکم قطعی مبنی بر حقانیت شما؛ می توانید از شورای حل اختلاف محل درخواست تآنین دلیل مطرح نمایید تا کارشناسی جهت بازدید از خودروی موصوف، خسارات وارده ناشی از توقیف خودرو و عدم کارکرد آن و پوسیدگی و رنگ رفتگی و از بین رفتن کیفیت لاستیک های خودرو و غیره را با صدور نظریه کارشناسی اعلام نمایند.. سپس به استناد نظریه کارشناسی بایستی اقدام به تنظیم دادخواست مطالبه خسارت وارده نموده و با ثبت از طریق دفاتر خدمات قضایی، جهت رسیدگی در دادگاه حقوقی محل مطرح نمایید.. موید باشید..