12 آذر 1400

جرایم پزشکی و شکایت دادستان

دسته بندی : جرایم پزشکی | سایر دعاوی
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

با سلام در چه صورت دادستان نظام پزشکی دستور بر شکایت در شورای حل اختلاف پزشکی میکند؟و اگر شاکی همچنان بر شکایت خود باقی بماند چه میشود؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم دونوع شکایت وجود دارد یا از طرف شاکی و یا از طریق مدعی العموم که دادستان میباشد درصورتی جرمی و یا تخلفی صورت بگیرد اگر شاکی خصوصی داشته باشد تا زمان رای نهایی و قطعی میتوانید پیگیر باشید ولی دادستان اگر بدون شکایت شاکی خود تخلف را جرم بداند از نظر جنبه عمومی جرم میتواند شکایت نمایید