12 آذر 1400

امکان‌ جلب مدیون قبل از رسیدگی در دعوی حقوقی

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

آیا طلب کاره می تواند قبل صدور حکم از دادگاه حکم جلب پدرم را بگیرد یا پس از صدور حکم .راهنمایی کنید .مچکرم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ کاربر محترم؛ اساسا امکان‌ جلب مدیون، قبل از صدور حکم محکومیت قطعی و قبل از صدور اجراییه ممکن نمی باشد.. بدون شک تا قبل از رسیدگی به دادخواست مطالبه و صدور حکم قطعی محکومیت، هیچ حکم جلبی برای مدیون صادر نمی گردد.. چنانچه پس از صدور اجراییه و در صورتیکه دادخواست اعسار و تقسیط محکوم، رد شود، تنها در اینصورت است که خواهان می تواند درخواست جلب مدیون را بخواهد.. موفق باشید..