13 آذر 1400

شکایت دوباره از یک موضوع

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه چک
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

با سلام خدمت همه وکیلای عزیز
من دوتا چک دست یه آقای دارم به عنوان امانت که پولشون کامل دادم پرینت دارم شاهدیم دارم و در دادگاه محکوم شد و رای به نفع من داده شد و این آقا به بی حقی محکوم شد با اینکه رفته بود تقابل زده بود محکوم شد رفت اعتراض زده پرونده رفته تجدید نظرهنوز جواب نیامده که چی میشه .ولی این آقا آمد رفته دوباره شکایت کرده سر همان چک ها پرونده رفته این بار شور
ا حل اختلاف
خواستم ببینم باید چیکار کنم آیا برای دوتا چک که قبلا شکایت کرده بازم میشه شکایت کرد

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربرمحترم شما میتوانید شماره پرونده شکایت در حال رسیدگی را به شورای حل اختلاف تحویل دهید