13 آذر 1400

مجازات تجاوز مکرر با اکراه

دسته بندی : کیفری | تجاوز به عنف
حامد جمشیدوند
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام، پسرخاله دوست من چهار سال پیش بهش تجاوز کرد، دوست من تا چند سال سکوت کرد اما بعدش دیگه حرف زد و همین یک ماه پیش هم دوباره تجاوز رو به شکل خیلی وحشیانه ای تکرار کرد جوری که واقعا نمی‌تونید حتی تصور کنید.
بین این تجاوز ها و حتی تا همین چند روز پیش آزار های جنسیش رو داره و خیلی کارش رو حرفه ای انجام میده و حتی به دوست من میگه که همین الآنم بری و شکایت کنی چیزی دستتو نمیگیره چون هیچ مدرکی نداری و تا هر موقع بخوام میتونم ازت استفاده کنم. رفیق من با این همه زجری که کشیده و حتی به خانواده‌اش هم گفته، دچار سکته قلبی، پارگی آئورت و حمله های پی در پی قلبی شده و واقعا نمیدونه چیکار کنه. حتی بخاطر مزاحمت هم شکایت اون رو کردن و الان اگر با وثیقه آزاد نشده باشه باید بازداشگاه باشه. اگر بیرون بیاد، هرروزی که باشه بازم به آزار و اذیت هاش ادامه میده. چطور باید این کار هاش رو پایان بدیم؟؟؟؟ و اینکه چطور دوست من ثابت کنه؟(آخه حتی تجاوز حفاظت شده بوده و واقعا نمیدونیم چیکار کنیم.) ممنون میشم پاسخگو باشید، چون واقعا نمیدونیم چجور میشه متوقفش کرد!!!!!

پاسخ کارشناس حقوقی :

سلام و درود کاربر محترم شما بیان ننموده اید که جنسیت دوستتان چیست اما در مرحله اول حتما شکایت کیفری مبنی بر تجاوز با اکراه و آزار و اذیت جنسی و تهدید را انجام دهید که در متن شکوائیه خود حتما مواردی که در بالا گفتید را بنویسید حتما پیگیر موضوع باشید بعد از ثبت ششکوائیه به پزکیه قانونی معرفی می شوند جهت معاینه موفق باشید