14 آذر 1400

سابقه کار تدریس زبان به سفارت کانادا

دسته بندی : مهاجرتی | مهاجرت از طریق کار
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام بنده به مدت پنج سال در اموزشگاه زبانی به عنوان مدرس فعالیت داشتم با تایم های مختلف کاری در هفته گاهی ۶ساعت گاهی یک ساعت و گاهی ۱۵ساعت یا ۱۸ ساعت در حال حاظر نیازمند نامه سابقه کار جهت اراعه به سفارت کانادا برای مهاجرت هستم اما مدیر موسسه نامه نمیدهد و مگن نهایتا نامه ای بدن میانگین ۱۰ساعت در هفته هست که مورد تایید سفارت نیست چکاری از دست بنده بر میاد ؟همکاری داشتم که چنین مشکلی داشتن و به اداره کار شرکت کردن ولی به طور اجباری مدیر از همکار ها استشهاد گرفتن که و الکی گفتن این خانم فقط ۳ساعت کار میکرده چکاری از دستم بر میاد

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ کاربر محترم؛ اساسا برای برای دریافت ویزای کار (work visa) شما نیازمند یه CV یا رزومه بوده که خلاصه ی از مدارک تحصیلی وحرفه ای، موفقیتها و مهارتهای شما بوده که نیازمند تکمیل انها جهت پذیرش مهاجرت می باشید.. از جمله شرایطی که مورد پذیرش بوده؛ داشتن مدرک تحصیلی حداقل لیسانس و مدرک زبان با حداقل نمره آیلتس ۶.۵ و همچنین تجربه کاری متناسب با رشته تحصیلی حداقل ۳ سال و قرار داشتن رشته تحصیلی متقاضی در لیست مشاغل مورد نیاز کانادا می باشد که میتوانید جهت تکمیل آنها اقدام نمایید.. در خصوص اثبات میزان سوابق کاری و تأئیدیه آن از طرف کارفرما؛ بایستی با طرح دعوی در اداره کار محل، با دلایل و مدارک کافی سوابق کاری خودتان را اثبات نمایید.. مؤید باشید..