16 آذر 1400

مهاجرت از طریق کار و شغل آرایشگری

دسته بندی : مهاجرتی | مهاجرت از طریق کار
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
من شغلم آرایشگری مردانه است قصد مهاجرت به اروپا ترجیحا آلمان دارم، لطفاً راهنمایی بفرمایید..

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ کاربر محترم؛ آرایشگری در کشور آلمان جزو مشاغل مهارتی به حساب می آید و متقاضیان باید به استناد قانون ویزای کار مخصوص نیروهای مهارتی اقدام به مهاجرت به این کشور کنند.. آرایشگرهایی که از ایران می خواهند برای مهاجرت به کشور آلمان اقدام نمایند، اگر حداقل معادل ۱۲۰۰ ساعت آموزش فنی و حرفه ای مرتبط با شغل آرایشگری را به همراه حداقل ۲ ساعت سابقه کار حرفه ای داشته باشند، می توانند برای کار بعنوان نیروی ماهر اقدام کنند،، در غیر اینصورت چنانچه امکان معادل سازی مدرک وجود نداشته باشد، متقاضی نمی تواند درخواست ویزای کار بدهد، به همین دلیل تنها راه حل، از طریق شرکت در دوره های آوسبیلدونگ آرایشگری می باشد.. بر اساس این قوانین، نیروهای ماهر که مدرک فنی و حرفه ای قابل مقایسه با مدرک معادل آوسبیلدونگ خود در آلمان را داشته باشند، میتوانند برای کار در کشور آلمان اقدام کنند.. بنابراین افرادی که قصد مهاجرت به آلمان از طریق تخصص آرایشگری و یا هر یک از کشورهای عضو شینگن نظیر آلمان را دارند، می بایست اجازه اقامت کوتاه مدت جهت مهاجرت به آلمان از طریق تخصص آرایشگری که اعتبار آن 90 روز برای یک دوره ی 6 ماهه می باشد، را دریافت کنند.. راهکار دیگری که برای افراد متقاضی مهاجرت به آلمان از طریق تخصص آرایشگری وجود دارد، اخذ ویزای جستجوی کار یا job seeker می باشد، به این ترتیب که افراد متقاضی مهاجرت به آلمان از طریق تخصص آرایشگری با دریافت این نوع ویزا می توانند به مدت 6 ماه در کشور آلمان به جستجوی کار بپردازند. با اخذ این ویزا و مهاجرت به آلمان از طریق تخصص آرایشگری بعد از گذشت 5 سال می توانید، برای دریافت اقامت دائم اقدام نمایید.. مؤید باشید..