17 آذر 1400

نحوه استفاده از اثر دیگری

دسته بندی : رسانه | حق مولف
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام
یک دوره ایی من تهیه کردم درباره آموزش جذابیت مردانه
که گویا شخصی این دوره رو ضبط کرده و ادعا میکنه که تنها کسی است در ایران که دوره رو ساخته و محتوا مربوط به خود اوست که به نظر حرف درستی هم هست
حالا من این محتوا رو دیدم و یاد گرفتم می‌خوام از همین محتوا استفاده کنم و من هم دوره درست کنم
آیا این کار مشکل قانونی داره؟ مشکل کپی رایت؟ جرمش چیه و چه حکمی داره؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام چنانچه اثر تولید شده از حمایت های قانون حمایت حقوق مؤلفان و مصنفان وهنرمندان مصوب سال ۱۳۴۸ بهره ببرد و جناب عالی بدون اذن و اجازه و یا نقل از آن (به فرضی امکان نقل قول وجود داشته باشد ) از اثر پدیدآورنده استفاده نمایید و اثری بدون هیچ نوآوری و صرفا با تقلید از اثر ابتدایی تولید کنید . امکان تحت تعقیب قرار گرفتن شما توسط مولف و همچنین مطالبه خسارت وجود دارد .