20 آذر 1400

تخلفات پزشکی تقصیر پزشکی

دسته بندی : جرایم پزشکی | خودداری از ارائه خدمات
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام
وقت بخیر
همسر بنده دچار ناهنجاری مادرزادی فک هست و فکشون یک مقدار کمی انحراف داره
ما به جراح مراجعه کردیم و پزشک جراح تشخیص اورتودنسی قبل از عمل دادند و بعد از نامه نگاری دکتر جراح با دکتر اورتودنس ما برای انجام ارتودنسی نزد دکتر اورتودنس رفتیم و بعد از معاینه اول و بازدید عکس ها ایشون فرمودند که شش ماه مراحل انجام ارتودنسی زمان میبره تا به مرحله ای که دکتر جراح میخواد برسه برای انجام عمل جراحی
بعد از چند ماه که همسرم تحت درمان ارتودنسی بود دکتر اورتودنس دستش شکست و بعد از چند ماه یک بار ویزیت کردن و بعد مطبشون اتیش گرفت و ....
الان بعد گذشت ۳ سال هنوز به مرحله قبل عمل جراحی نرسیده
میخواستم بدونم چطوری میتونم از این پزشک بی مسولییت شکایت کنم و ازش خسارت این همه دیر کرد و فشار روحی که به همسرم و خودم اومده رو مطالبه کنم
ممنون از راهنماییتون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام در فرض سوال پزشک محترم به دلیل شکستگی دست هرچند عذر موجه محسوب می‌شود هم چنین آتش سوزی مطب از ارائه خدمات پزشکی و ویزیت خودداری نموده و ایشان می‌بایست نسبت به معرفی به پزشکی دیگر یا سایر موارد مانع از قطع روند درمان و انجام‌مراحل ارتودنسی می‌ شدند لذا تقصیر و مسولیت ایشان محرز میباشد . شما میتوانید از ایشان هم در دادسرا و دادگاه انتظامی نظام پزشکی کشور و هم در دادسرا عمومی طرح شکایت نمایید ضمنا در صورت اثبات می‌تواند خسارات مادی خود را مطالبه نمایید اما در خصوص خسارت معنوی هرچند قانون آنرا قابل مطالبه دانسته اما رویه محاکم در این خصوص متفاوت است . با آرزو موفقیت