22 آذر 1400

وررود غیر مجاز و دسترسی به اطلاعات اشخاص عادی

دسته بندی : جرایم سایبری | سایر دعاوی
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

با سلام و احترام
من ۱۰ ماه پیش تو ی شرکت خدمات مالی کارآموز بودم الان دیگه مدت هاست اونجا نیستم
ی بار برای ارسال معاملات فصلی مالیاتی وقت کم بود سیستم کم داشتن قرارشد من لپ تاپ ببرم کارشون بیشتر پیش بره
دیگه این شد من هرروز لپ تاپ میبردم کارا رو انجام میدادیم
تا ی جا کار پیدا کردم رفتم ازاونجا
چند ماه بعد مدیر شرکت زنگ زد گفت کلاس آموزش گذاشته خواستی بیا منم رفتم
تقریبا اواخر شهریور من برای انجام کاری وارد سایت امور مالیاتی شدم دیدم ی چندتا رمز روی سیستم من سیو هست خواستم ببینم چی هستن وارد یکیش شدم
بعد برای اینکه اسمشو بفهمم افتادم تو سایتش ابلاغیه برگه تشخیص مالیاتیشون باز شد
ترسیدم برم بهشون بگم الان
هم صاحب رمزها ب جرم ورود غیر مجاز ازم شکایت کرده
هم صاحب شرکت ب جرم خیانت در امانت
برای شکایت صاحب رمز ها رفتم کلانتری و اظهاراتم رو نوشتم و صاحب رمز ها گفت ک رضایت میده ولی مدیر شرکته کوتاه نمیاد و میگه تو عمدا این کارا رو کردی یا یکی فرستادتت شرکت من برا خرابکاری
ولی برای موضوع خیانت درامانت هنوز برای من ابلاغیه نیومده یا از کلانتری زنگ نزدن که برم برای توضیحات
خواستم ببینم باید چیکار کنم من ورود کردم ولی خیانت و سرقت و جاسوسی که مدیر شرکت میگه نکردم

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم شما فقط مرتکب ورود و یا دسترسی غیر مجاز هستید اگر مرتکب جرم دیگری نشده باشید نهایتا به جزای نقدی محکوم خواهید شد