22 آذر 1400

تماس از اداره اطلاعات و امکان لحاظ سوءسابقه

دسته بندی : کیفری | اقدام علیه امنیت ملی
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

بنده چند ماه پیش از وزارت اطلاعات تماسی خصوصی دریافت کردم مبنی بر اینکه شما عضو کانال ضد انقلاب تلکرامی هستید و فلان در حالی که کاملا اشتباه و سو تفاهم بود البته زیاد تند برخورد نکردند گفتن که خارج شو چون ضد انقلابن و فلان و تذکر میدیم و بعدش از خودم پرسید و چیکار میکنم و اینا همه اطلاعاتمو هم میدونست مثل این که شماره من به اسم برادرم ثبت شدهمن 20 سالمه و برای کنکور مطالعه میکنم تا فرهنگیان قبول شم و این رشته حتما حتما نباید سو سابقه داشت الان این تماس برای من سو سابقه محسوب میشه؟ خیلی نگرانم حتما باید گواهی سو سابقه بگیرم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ کاربر محترم؛ به صرف تماس تلفنی مذکور، هیچ سوءپیشینه ای برایتان تلقی نمی گردد و اساسا نگرانی شما در اینخصوص کاملا بیمورد می باشد.. مؤید باشید..