24 آذر 1400

ورود به عنف به منزل دیگری

دسته بندی : کیفری | ورود به منزل و مسکن دیگری به عنف و تهدید
مینا مرادی ساکی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام بنده با دایی ام دعوام شدبرای ورود ب عنف شکایت کرد دادگاه اولی اتهام رد کرد و اعتراض گذاشته الان دادگاه دوم دلایل رد کافی ندونسته وبعد چند وقت احضاریه برای دفاع از اتهام انتسابی آمده حالا باید چیکار کنم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :
ورود و ثبت نام

ثبت نام در وکیل وند به منزله قبولی کلیه قوانین وبسایت می باشد.

برای مشاهده پاسخ ابتدا روی دکمه کلیک کنید

باسلام کاربرگرامی شما میتوانید با استناد به دفاعیاتی که در مرحله دادسرا داشته اید از خود رفع اتهام نمایید از جمله شهادت شهودی که در محل حاضر بوده اند.