25 آذر 1400

افزایش اجاره بها از طرف موجر

دسته بندی : حقوقی | موجر ومستاجر
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام و عرض ادب جناب بابایی
پیرو سوال قبلی که حضرت عالی پاسخ جامع و کامل دادید مزاحم شدم
صاحبخانه بعداز دو ماه افزایش اجاره دادند و اون مبلغ کلی که عرض کردم در سوال قبلی ( اجاره پیشاپیش یکساله رو که هر ماه ۵۸۰ تومن میباشدو پرداخت کردم را هفته پیش پس زده به کارتم و موجودی مشکوک پیامک شد رفتم بانک پیگیری کردم که فهمیدم صاحبخانه این کارو کرده ولی ۱.۶۰۰.۰۰۰ تومان کمتر ریختن پرسیدم یعنی چی این کار بعداز دو ماه چی شده یهو زدی زیر حرفت ، گفت دو ماه گذشته که ۸۰۰ تومن ماهی میشه ۱۶۰۰ نگه داشتم و باقی پس دادم
از این به بعد کرایه ۸۰۰ تومنه نه ۵۸۰
گفتم اخه مگه میشه نامرد بزنی زیر حرفت
گفت اجاره ها رفته بالا منم بردم بالا
میگه قرار داد داری برو شکایت کن و یا تخلیه کن منم خونه خودمه و دوست دارم بردم بالا چه دو ماه و چه وسط سال بخوام افزایش میدم
الان من چکار میتونم بکنم که اون مبلغو پس بگیرم و تخلیه کنم منزلو و چون در پاسخ سوال قبلی فرمودید با اولین پرداخت اجاره قرارداد تمدید شده محسوب میشه
حالا بعداز دوماه میتونه ۵۸۰ تومنو بکنه ۸۰۰؟؟؟
اقای بابایی بزرگوار اگه مقدور است برای حضرت عالی کامل پاسخ بدهید و انشالله دیگه مزاحمتون نشم .
تجدید احترام

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کار بر محترم با توجه به پرداختی شما و توافق قبلی واریز وی معنایی ندارد اگر مخالف بود باید در همان ماه اول واریزی شما را عودت میداد و در مورد افزایش آن طبق قانون ستاد کرونا یا باید توافقی باشد یا ۲۵ درصد در کلانشهرها و ۲۰ درصد در بقیه شهرها میباشد نگران نباشید