25 آذر 1400

پرداخت دین توسط ثالث

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
لطفآ مستدل بفرمائید که اگرشخصی مبلغ یکصد میلیون ریال به دیگری بدهکار است شخص ثالثی علیرغم مخالفت بدهکار، مبلغ فوق را میپردازد پرداخت وی چیست؟ آیا ایرا یا اداره مال غیر یا تبدیل تعهد یا ضمان کدام است
سپاس بابت پاسخگو بودنتون

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم ماده 267 قانون مدنی مقرر می¬دارد: ایفاء دین از جانب غیر مدیون هم جایز است اگر چه از طرف مدیون اجازه نداشته باشد لیکن کسی که دین دیگری را اداء می‌کند، اگر با اذن باشد حق مراجعه به او را دارد و الا حق رجوع ندارد.پاسخ شما ابرا میباشد