26 آذر 1400

بزه آدم ربایی مجازات بزه

دسته بندی : کیفری | آدم ربایی
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام .حدود ۱۲ سال پیش توسط چند نفر مورد آدم ربایی قرار گرفتم توی اون اتفاق پرده گوشم پاره شد گوشیمو دزدیدن مورد آزار و اذیت قرار گرفتم که همون موقع شکایت کردیم و دادگاه بعد از بررسی های فراوان حکم به نفع من داد و جرم آدم ربایی رو محرز دونست در این بین نفر اول و اصلی این قضیه همون موقع فرار کرده بود و به خاطر کم کاری پاسگاه اون منطقه اون شخص دستگیر نشد ما حدود یک سال رفت و آمد داشتیم به خاطر مشکلاتی که توی خانواده داشتم و مشکلات روحی خودم به سه نفری که دستگیر شدن رضایت دادم اما هر کدوم به چندین ضربه شلاق و جریمه نقدی و ۳ سال زندان بابت جزای عمومی جرمشون محکوم شدن و پرونده بسته شد حالا بعد از این همه سال نفر اول رو تو شهر خودمون دیدم و شناختمش سوالم اینه که آیا میشه با گذشت سال ها از اون پرونده از این شخص شکایت کنم یا اون پرونده بایگانی شده رو به جریان بندازم. اگه از هر روشی میشه این شخص به سزای کارش برسه خواهش میکنم منو راهنمایی کنین چون تموم اون لحظات برام زنده شدن و واقعا دارم عذاب میکشم ایشون از نظر روحی و حیثیتی و مالی و معنوی ضربه سنگینی به من زدن خودشونم هیچگونه مجازاتی نشدن .شما رو به خدا کمکم کنین 😔

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام چنانچه شما فقط نسبت فقط به متهمین پرونده به جز متهم ردیف اول ( شخص اول که آن زمان دستگیر نشده بود ) رضایت داده باشین این رضایت فقط درباره آنها لازم اجرا بوده و شامل متهم ردیف اول نمی‌شود. اما اگر رضایت را نسبت به تمام متهمین پرونده اعلام کرده باشین متهم ردیف اول را نیز در برمیگرد اما حتی در این صورت نیز هنوز جنبه عمومی جرم باقی بوده و شما میتوانید با پیگیری پرونده و معرفی متهم اول به نتیجه دلخواه خود برسید. جهت راهنمایی بیشتر می‌توانید از تماس تلفنی با وکلا سایت استفاده کنید . موفق باشید