27 آذر 1400

اگر خیانت در امانت برای اموال سپرده شده صورت گیرد حکم چیست؟

دسته بندی : کیفری | خیانت در امانت
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

عرض سلام و احترام وقت شما بخیر سوالی داشتم و میخواستم‌ بدونم اگر به شخصی اموال منقول یا غیر منقول یا اوراقی از قبیل سفته،قبض،چک به عنوان امانت یا مورد توافق شده سپرده شود که به ضرر صاحب سپرده اموال یا اوراق تلف شوند مجازات این عمل در قانون چیست؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام وقت شما بخیر هرگاه اموال منقول (مانند ماشین) یا غیرمنقول (مانند زمین یا خانه) یا نوشته هایی از قبیل سفته،چک و قبض و نظیر آن به عنوان اجاره، امانت یا رهن یا برای وکالت یا هر کار با اجرت یا بی اجرت به کسی داده شده باشد و بنابر این بوده است که موارد مذکور مسترد شود یا به مصرف معینی برسد و شخصی که موارد ذکر شده نزد او بوده آنها را به ضرر مالکین یا متصرفین آنها استعمال،تصاحب،تلف یا مفقود نماید به حبس از شش ماه تا سه سال محکوم خواهد شد.