27 آذر 1400

آیا از پزشکی که عمل جراحی را بخوبی انجام نداده میتوان شکایت کرد؟

دسته بندی : کیفری | قصور پزشکی
زهرا زارعی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام

در شهر محل سکونت من فقط یک جراح وجود دارد و ان هم در بیمارستان دولتی عمل میکند .من برای عمل جراحی بهش مراجعه کردن و از من ۵/۵ میلیون تومن حق عمل گرفت تا من رو عمل کنه( فیش واریز به اسم خودش هم موجوده)
بعد از سه ماه متوجه شدیم عمل بصورت صحیح انجام نشده
ایا من میتونم ازش شکایت کنم و پولی که ازم گرفته و دیه بگیرم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام درصورت احراز تقصیر ایشان واثبات آن توسط سازمان نظام پزشکی میتوانید از ایشان شکایت کنید.