30 آذر 1400

مطالبه لاشه چک از دارنده

دسته بندی : حقوقی | استرداد لاشه چک
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام .یه پرونده دارم محکوم شدم فقط لاشه چک را میگیریم و پرداخت وجه طرف و رفع موانع قانونی

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم اگر منظور شما این باشد که در حال حاضر باتوجه به محکومیت چه باید کنید اگر رضایت طرف را با پرداخت جلب نمودید در خود دادگاه مبلغ را با چک تضمینی پرداخت و لاشه چک را تحویل و صورتجلسه شود که دین پرداخت و هیچگونه ادعای ندارد .