01 دی 1400

آیا زمین ۱۰۰ متری قابل تقسیم است؟

دسته بندی : حقوقی | تقسیم مال
حامد جمشیدوند
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید یه سوال داشتم زمینی که زیر 100 متر باشه رو تفکیک میکنن مثلا 4 دانگ از بنده باشه 2 دانگ از کس دیگه ای بمون اب برق جدا میدن ؟؟؟؟؟؟؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

سلام و درود کاربر محترم تقسیم و افراز املاک با رعایت حد نصاب‌های تفکیک و ضوابط و مقررات آخرین طرح جامع و تفصیلی مصوب در محدوده شهرها و همچنین رعایت حدنصاب‌ها، ضوابط، آیین‌نامه‌ها و دستورالعمل‌های مرتبط با قوانین ، در تهیه و تأیید کلیه نقشه‌های تفکیکی موضوع قانون شهرداریها صورت میگیرد و شما در صورتکه ملک دارای سند رسمی از باید از طریق اداره ثبت اقدام به افراز کنید در غیر این صورت به شهرداری مراجعه کنید موفق باشید