02 دی 1400

دیه اعضاء در اثر تصادف......

دسته بندی : کیفری | دیه
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام و خدا قوت
ببخشید یه راهنمایی میخواستم ممنون میشم جواب بدین

یه بنده خدای برج دو یعنی ۱۴۰۰/۲/۲۷ تصادف کرده
تا مورخه ۱۴۰۰/۶/۶ دکتر جراح خودش استراحت پزشکی براش نوشته و بعد مراجعه ب پزشک قانونی معاینه مجدد براش نوشتن برای ۱۴۰۰/۹/۶
پروندشو بعدش بستن و گفتن دیه و درصد تعیین میشه فرستاده میشه دادگاه
ی دستش و یه پاش شکسته
پاش از ران تا زانوش شکسته و پلاتین انداختن و نزدیک به ۲۰ بخیه خورده
دستشم آتل انداختن از اون میله های نگهدارنده و مدت سه ماه تو دستش بود و بعدش درش اوردن
حدودا ۷ ماهی اسراحت داشت
سه ماه پزشکی و سه ماهم پزشک قانونی تمدید کرده براش
شما اطلاع داشته باشین واسه استراحت پزشکی هم دیه تعلق میگیره بهش؟

دو بارم عمل داشته
بار اول بردنش اتاق عمل دستشو آتل گرفتن و وزنه وصل کردن ب زانوش تا یک هفته بعدش پاشم عمل جراحی انجام دادن و پلاتین انداختن

با این وضعیت و این توضیحاتی ک دادم حدودا چقد دیه ریالی یا درصد دیه بهش تعلق میگیره؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم طول درمان مقدار ناچیزی به دیه اضافه میشود ولی باتوجه به بیانات جنابعالی طبق تبصره ماده 709 قانون مجازات اسلام حدودا هر شکستگی ده صدم دیه کامل خواهد بود و نیز استفاده از پلاتین حدودا پانزده صدم اضافه خواهد شد