03 دی 1400

شکایت با تاخیر امکان پذیر است؟ آیا میتوانم از پرونده کپی بگیرم؟

دسته بندی : کیفری | ضرب وجرح عمدی
محمدرضا شجاعی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام.
متهم یک پرونده ی ضرب و جرح میباشم که بعد از درگیری مراحله ی اول شکایت از طرف دعوی خود را انجام داده بودم و در مورد یکی از صدمات فیزیکی ناشی از درگیری موفق به اخذ نامه پزشکی قانونی شده ولی بدلیل شرایط تعطیلی ایام عید سال گذشته و بهران کرونا جهت تخمین صدمه به ستون فقراتم ،پزشکی قانونی مرا به پزشک معالجم برای مشاوره عودت دادند و بنا به چند دلیل موفق به ادامه روند مراحل کاری نشدم و نهایتا منصرف از ادامه طرح دعوی در دادگاه و نهایتا طرف دیگر دعوی بدون هیچگونه تذکر یا حتی دریافت ابلاغیه از طرف دادگاه با حکم جلب مرا دستگیر و متوجه شدم حکم غیابی پرداخت دو درصد دیه و حبس تعذیری و شلاق برایم صادر شده است که با اعتراض به حکم و گذاشتن سند آزاد شدم.
آیا بعد از گذشت یک سال و چند ماه و با در دست داشتن مدارک اولیه ی شککایت میتوانم طرح دعوی کنم و یا میتوان یک کپی از محتویات پرونده دریافت کنم و در صورت امکان متن درخواست برای دریافت کپی را چگونه بنویسم.
لطفا راهنماییم کنید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام- ۱-قطعا امکان شکایت وجود دارد مگر آنکه سابقا شکایت کرده باشید و دعوی شما رد شده باشد ۲- شما می‌توانید از شعبه ای که پرونده در آنجا در حال رسیدگی است درخواست کپی از محتویات پرونده را داشته باشید. علی ایحال جهت راهنمایی دقیقتر جهت تدارک دفاع و احقاق حقوق قانونی خود پیشنهاد می‌شود از طریق مشاوره تلفنی اقدام کنید و جهت تنظیم لایحه درخواست کپی از محتویات پرونده نیز از طریق درخواست لایحه سایت اقدام شود.