05 دی 1400

هزینه دریافت گواهی حصر وراثت

دسته بندی : حقوقی | تقسیم مال
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر میخواهم گواهی انحصار وراثت دریافت کنم لطفاً راهنمایی بفرمایید که چقدر هزینه باید پرداخت کنم و آیا هزینه گواهی انحصار وراثت محدود و نامحدود با هم تفاوت دارد ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر گرامی جهت دریافت گواهی حصر وراثت باید مبلغ ۲۰۰/۰۰۰ تومان را به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی پرداخت نمایید .که میان گواهی انحصار وراثت محدود و نامحدود در این مورد تفاوتی نیست .