05 دی 1400

حکم رابطه نامشروع چیست؟

دسته بندی : کیفری | رابطه نامشروع
زهرا زارعی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

من بکارت یکیوک میخواستم باش ازدواج کنه روزدم واونم رزایت دادک من بردارم بکارتورزایت قلب دادبعدی مدت اون ولم کردبم خیانت کردبای پسردیگه بودبعدخانوادش منوتهدیدکردن ک من میترسم ازخونه برم بیرون ک منوندزدن حکم من واون دخترچیه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام حکم شما ودختر موردنظر درصورتی که متاهل نبوده واقدام به این کار کرده اید طبق ماده ۲۳۰ قانون مجازات اسلامی صد ضربه شلاق می باشد.