06 دی 1400

آیا برادر یا خواهری میتواند سهم مابقی وراث را ندهد؟

دسته بندی : حقوقی | تقسیم مال
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام. پدر بزرگ من 80 سال دارد و دوبار سکته کرده است و گوشهای او کم شنوا است و کلی مال و اموال دارد که دوتا از پسرهای او تمام مال و اموال او را به نام خود کرده اند و به بقیه فرزندان چیزی نداده است آیا بقیه فرزندان میتوانند از نظر قانونی اقدام کنند ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام می توانید برای پدربزرگتان درخواست حجر کنید تا به پزشک قانونی هدایت شوید در صورت وجود حجر حکم حجر صادر خواهد شد البته با توجه به مدارک پزشکی می توانید تقاضا کنید تاریخ حجر را چند سال قبل ذکر کنند .