06 دی 1400

مطالبه وجه ، خرید سهام‌

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

درود
یکی از اقوام پارسال میخواست بیاد تو بورس اما تو شلوغی های ثبت نام بود و ظاهرا میخواست از همسرشم جدا بشه از من خواست یکی پرتیفوهای بورسی من رو اختصاص بدم به ایشون
بنده براشون با ۴۶۰ میلیونی که داده بود سهم خریدم و خب بدترین زمان بود دیگه ارزش سهام بشدت افت کرد
الان تصمیم داره بعنوان بدهکار شکایت بنده کنه
در حالیکه برادر و خواهر خودش شاهدن که ایشون منو امانت دار کرده نه فردی که داره پول قرض میگیره
میخواستم بدونم آیا مشکلی گریبان گیر من میشه؟
هیچگونه نوشته ایی هم نداریم فقط خودش که پول میریخته تو بورس یا مقداری ریخت حساب من من ریختم پرتفوی اختصاص داده شده

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام در واقعیت ایشان این مبلغ به شما پرداخت کردن جهت خرید سهام و شما به مثابه یک وکیل اقدام کرده اید لکن در اختلاف پیش آمده اثبات این امر که شما فقط دستورات ایشان را عمل کرده اید بر عهده شماست مخصوصا در فرضی که شما این مبلغ را در سبد سهام (portfolio) خودتان خریداری نموده اید . موفق باشین جهت راهنمایی بیشتر می‌تواند از تماس تلفنی با وکلا سایت استفاده کنید