07 دی 1400

سفته دعوای حقوقی مطالبه وجه سفته دادگاه واخواست

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه سفته
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام از شخصی سفته ۶۰ میلیون دارم که پولمو پس نمیده سفته تاریخ صدور داره ولی تاریخ وصول نه الان راه حل چیه من چندین بارم تا دم منزل این بابا رفتم ولی پولمو نمیده الان یکساله

پاسخ کارشناس حقوقی :
ورود و ثبت نام

ثبت نام در وکیل وند به منزله قبولی کلیه قوانین وبسایت می باشد.

برای مشاهده پاسخ ابتدا روی دکمه کلیک کنید

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ با عدم درج تاریخ وصول و سررسید سفته صادر کننده اگر سفته را امضا نموده این اختیار را ب دارنده تفویض کرده ک تاریخ سررسید را درج کند،تاریخ سررسید را درج نموده و ظرف مدت ده روز اقدام ب واخواست سفته نمایید و ظرف مدت یکسال از تاریخ واخواست میتوانید دادخواست مطالبه وجه سفته را از طریق دفاتر خدمات قضایی ب ثبت برسانید تا رسیدگی صورت گیرد، موضوع چون مبلغ خواسته بیش از بیست میلیون هست در صلاحیت دادگاه حقوقی میباشد موید باشید