09 دی 1400

تامین دلیل از طریق کارشناس رسمی

دسته بندی : حقوقی | الزام به ایفای تعهد (غیر مالی)
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام حالتون خوبه؟ببخشید من شهرقزوین هستم کابینت کار آوردم وایشونوبرام کابینت وکمد دیواری زده.اما طرح کابینت طوسی سفید بود که ایشان‌طوسی تیره آوردهوبودند ومن گفتم این رنگ مال طرح من نیست.وکمد پسرمو هم طوسی تیره زده حالاهم کاروتحویل نمیده یعنی ۳۰تومان بابت گاز وهود سینگ گرفته ونمیخره بیاره.میگه گذاشتم پای بدهی تون میگه شما تغییرات داشتی درصورتی که ایشان گفتند تغییرات تخفیف حساب کردم.ولی الان زیرحرفشان زدند ما امروز اتحادیه رفتیم.گفتند میایم برای کارشناسی.ولی احساس میکنم .کاببنت سازه رشوه داده وآشنا دیده من بایدچیکارکنم‌حقم پایمال نشه بخدا خیلی گرفتارم ۱۲۰ازمن گرفتند.کمکم می کنید

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم باید از طریق شورای حل اختلاف نامین دلیل و کارشناس رسمی دادگستری نظر خود را نسبت به اتفاق افتاده گزارش کمد تا منتج به نتیجه شود