09 دی 1400

ارتکاب تخلف در برابر اشخاص نظامی

دسته بندی : کیفری | جرایم نظامی
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

با سلام زدن دستبند فلزی که مربوط به متهمین است بدون هیچ حکمی و بدون دلیل به یک سرباز که بیمار روان است در یک بیمارستان دولتی،که منجر به اشتباه کادر درمان شود و فکر کنند او یک متهم است و در پرونده ی او ذکر کنند که بیمار مشکل legal دارد(بدون دیدن هیچ حکمی)،جرم است؟و این اقدام یعنی زدن دستبند فلزی مربوط به ارتش بدون هیچ حکمی و بدون دلیل مصداق چه جرمی است؟اگر اثبات شود که با قصد و نیت باشد مصداق چه جرمی است؟یکی از مصداقش نقض حقوق شهروندی است آیا جرمی دیگری هم میتواند باشد؟

پاسخ کارشناس حقوقی :
ورود و ثبت نام

ثبت نام در وکیل وند به منزله قبولی کلیه قوانین وبسایت می باشد.

برای مشاهده پاسخ ابتدا روی دکمه کلیک کنید

بااحترام کاربر محترم فقط جرم حقوق شهروندی نمیباشد شما میتوانید تخلف انتظامی شکایت نمایید و نیز گزارش خلاف واقع در پرونده سربازی اگر پزشکان اشتباها تشخیص دادند نیز قصور پزشکی و تخلف پزشکی نیز میتوانید از پزشکان نظامی شکایت نمایید.