09 دی 1400

پرداخت مال رشوه چگونه است؟

دسته بندی : کیفری | گرفتن رشوه
زهرا زارعی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام
بنده پارسال به اتهام رشوه خواری دستگیر شدم.وبا وثیقه آزاد شدم.در طی این یک سال با مراجعات متعددی که به بازپرسی و در نهایت دادگاه بدوی داشتم اتهام رشوه را قبول‌نکردم.و درنهایت دادگاه به من دو ماه فرصت داده که پول اخذ شده را برگردانم.و جلسه رسیدگی را تمدید کردن.هیچی هم به من نگفتن.فقط گفتن پول رو برگردان.در ضمن بنده به گرفتن پول اقرار کردم ولی اتهام رشوه را خیر.سوال بنده اینه که این پولی که من گرفتم در سال ۹۸ و دلاری بوده الان به چه نحوی باید برگردانم؟ارزی به قیمت روز‌ یا قیمت سال ۹۸؟ود کل بازگرداندن پول چه نفعی برای من داره؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربرگرامی قیمت زمان اخذ رشوه ملاک می باشد ودر تخفیف مجازات شما تاثیر خواهد داشت ونهایتا دادگاه تصمیم گیرنده نهایی است